06/01/2015

SELF TANNING & GIFTS

IMGP9696
Joululahjaksi saatu Yves Rocherin cacao & orange käsirasva tuoksuu niin ihanalle!

Mun piti postata tää jo ennen uutta vuotta, mutta mulla tuli niin kiire laivalle Viroon että tää jäi julkasematta.  Täytin nyt 3.1. 19-vuotta! Illalla oltiin kaverini luona juhlimassa mun synttäreitä ja myöhemmin lähettiin sit vielä porukalla baariin. Kiitos vielä kaikille mulla oli ainakin hauskaa!

IMGP9689-001 Sain siskolta joululahjaksi St. Morizin itseruskettavan ja sen levitykseen kintaan. En oo ennen käyttänyt itseruskettavaa ja aluks vähän pelottikin sen käyttö, että nyt ihosta tulee ihan epäluonnollisen oranssi tai laikukas. Onneks mitään tällästä ei tapahtunut vaan väri oli tasainen ja luonnollisen näköinen! Levitys oli hieman vaikeeta aluksi, koska vaahto kuivuu todella nopeasti!

My sister gave me a St. Moriz self tanning mousse and an applying mitt. I have never used self tanning before, so I was little bit afraid that my skin tone would become too orange or
blotchy, but the color was natural looking and not orange at all! The applying was little bit hard for me, because the mousse dries very quickly.

No comments:

Post a Comment