18/07/2015

Guimaras

IMGP0965
IMGP0919-001
IMGP0986
IMGP0937Palasin tossa maanantaina takasin Suomeen yli kuukauden Filippiinien matkalta. Oltiin suurinosa tosta ajasta Iloilossa ja ennen kotiin paluuta oltiin pari päivää myös Manilassa. Nähtiin sukulaisia, käytiin paljon uimassa, shoppailtiin ja otettiin aurinkoa. Tulomatkalla kaikki ei menny ihan niinku piti myrskyjen, lentojen peruutuksien ja lentoyhtiön kanssa väittelemisen takia, mutta kaikki selvis lopulta ja päästiin jopa ilman lisämaksua businessluokassa takasin kotiin.

Matkan lopussa jännitin ihan kamalasti yhteishaun tuloksia, koska siellä en niitä pystynyt tarkistamaan. Noh, koulupaikkaa ei tälläkertaa tullut. Välivuos ei ollu ihan sitä mitä olin suunnitellut, mutta nyt ku tarkemmin ajattelee nii kyllä näin on parempi, sillä mulla on jo nyt ihan eri ammatit mielessä kuin ne mihin olin hakenut tänä keväänä. Nyt syksyllä aijon käydä kursseja avoimessa yliopistossa ja yritän hakea vähän vakituisempia töitä kun nykyset on ollu vaan semmosia keikkatöitä.

2 comments:

 1. Tosi kivan oloinen blog sulla! :) hirvee reissukuume iskee näitä kuvia katsellessa! :D Ehkä se pitää ruveta matkaa varailemaan syksylle :p

  ♥:llä http://hennankengissa.blogspot.fi/

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos paljon! haha eikun vaan matkaa varailemaan :D

   Delete