18/06/2016

short trip to Stockholm

Stockholm22016-06-17 06.15.06 1
Stockholm
Lähdettiin tiistaina Georgin kanssa Tukholmaan. Oon viimeks käyny siellä yli vuos sitten abiristeilyllä, jossa enemmän keskityttiin siihen juhlimiseen kuin nähtävyyksiin. Nyt halusin kuitenkin paremmin tutustua kaupunkiin. Ei siis otettu semmosta perus päiväristeilyä vaan yövyttiin myös hotellissa yks yö, että ehittäs rauhassa kierrellä kaupunkia. Oltiin keskiviikko aamuna maissa ja käveltiin sieltä heti ekana vanhankaupungin läpi keskustaan. Kierreltiin ekana enimmäkseen kauppoja ja käytiin syömässä.

Vähän ennen kolmea mentiin metrolla Sofo Hotel nimiseen hotelliin. Hotelli oli mun mielestä ihan kiva ja oli hyvällä paikalla lähellä Skanstullin metroasemaa, josta oli noin 10 minuutin matka keskustaan. Jätettiin tavarat huoneeseen ja lähdettiinki sit siitä aika pian paremmin kiertelemään vanhaakaupunkia josta tykkäsin kyl tosi paljon! Torstai aamuna syötiin aamupala hotellissa, ja lähdettiin vähäks aikaa vielä keskustaan ja sieltä sitten takasin laivaan. Matka oli kyllä tosi onnistunu! Musta olis kiva tehä enemmänkin tälläsiä pieniä kaupunkimatkoja.

Ollaan muuten suunniteltu kaverin kanssa parin päivän matkaa Berliiniin, johon olis tarkotus lähteä elokuun alussa. Joten kuulisin mielelläni teiltä vinkkejä tai kokemuksia sieltä!

No comments:

Post a Comment