04/09/2017

TULEVA VUOSI

IMGP8639 – kopio – kopio
Keväällä hain toista kertaa opiskelemaan arkkitehtuuria ja kuulin sitten Filippiineillä ollessani, että en saanut sitä opiskelupaikkaa tälläkään kertaa. Mua harmitti ihan hirveesti. Olin tehny koko viime vuoden hirveesti töitä tän opiskelupaikan eteen, mutta se ei vaan tällä kertaa ihan riittänyt. Mun tulokset oli kuitenkin paremmat kuin viime vuonna, joten kyllä uskon että mulla on vielä mahollisuus. Samana päivänä päätin laittaa hakemuksen teknisen suunnittelun aikuiskoulutukseen, jota olin aikasemminkin vähän katellut mahollisena varavaihtoehtona (tarkoitus on siis silti ensi vuonna hakea uudestaan opiskelemaan arkkitehtuuria). Kun olin hakemuksen laittanut päätin vaan nauttia loppumatkasta ja murehtia tulevaa vuotta sitten vähän myöhemmin.

IMGP8692 - Copy
  Riika, Latvia

Enpä ois kyllä sillon heinäkuun alussa uskonu, että olisin tälläsessa tilanteessa kun oon nyt. Nimittäin elokuun lopussa sain kuulla, että pääsin tohon teknisen suunnittelun koulutukseen ja sain pari työhaastatteluakin! Eikä siinä vielä kaikki sain myös asuntotarjouksen, jonka otin vastaan. Tänään alotin uuden koulun, toivottavasti myöhemmin alotan myös uuden työn ja kahden viikon päästä muutan omaan asuntoon. Oon tosi innoissani näistä kaikista muutoksista ja onnellinen siitä, että mun ei tarvii kolmatta vuotta tehdä ihan samoja juttuja.

4 comments:

 1. Oi miten kivoja uutisia<3 Tsemppiä kaikkeen tulevaan koitokseen :) Ps. Ihanat kuvat!

  http://jeannays.blogspot.fi/

  ReplyDelete
 2. Ompas paljon huippuja juttuja tapahtunut! :) Mä kyllä uskon, että kyllä sä vielä pääset opiskelemaan sitä arkkitehtuuria, kunhan et vaan luovu toivosta ja uskot itseesi! <3
  Tykkään myös tosi paljon sun blogistasi! Ainoa "miinus" niin kuvat on tosi isoja tiedostoja, ja ainakin mulla kesti tosi kauan että ne latautui auki/näkyviin. Mutta upeita kuvia kyllä muuten ovat! :) Liityn lukijaksi!

  www.hennam.fi

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos<3 ja hei hyvä kun sanoit! pitääkin kokeilla laittaa pienempänä noi kuvat :)

   Delete