05/12/2017

The Making of Harry Potter

IMGP9652-2

T
oka päivä meidän reissusta oltiin siis Harry Potter Studio Tourissa, johon Potter-faneina meidän oli ihan pakko päästä! Varsinkin kun viime Lontoon matkalta tää jäi multa näkemättä. Muistan vieläkin kun sillon ala-asteikäsenä ekan kerran luin koko Potter -kirjasarjan, niin jokainen niistä kirjoista oli vaan niin hyvä etten lukiessa meinannut malttaa laskea niitä käsistä. Kun Kuoleman Varjelukset tuli kirjakauppoihin, se oli pakko päästä heti hakemaan ja olin niin onnellinen kun ehdin nappaamaan sen kaupan toisiksi viimeisen kappaleen. Voin vieläkin sanoa sen olevan paras kirjasarja minkä oon koskaan lukenut. 

Oltiin siis etukäteen varattu pääsylippujen kanssa bussikuljetus studiolle ja takaisin, ja matkaa tais olla yhteen suuntaan vähän alle puolitoista tuntia. Kivana lisänä bussissa oli tv-ruudut, joista matkan aikana katsottiin Viisasten kivi -elokuvaa! 


IMGP9576-1IMGP9593-2
IMGP9548-2 IMGP9568-2

Oli jotenkin niin hienoa nähdä esimerkiksi 
Kielletty metsä, Dumbledoren toimisto, Suuri sali ja kaikki  ne pienetkin yksityiskohdat! Kaikkien näiden lavasteiden lisäksi musta oli myös kiinnostavaa nähdä kaikki ne suunnitelmat noita leffoja varten. Rakennusten pienoismallit ja piirrokset, suunnitelmat ja toteutukset hahmoista, vaatteista ja maskeerauksista jne. Tietysti juotiin tuolla myös lasit kermakaljaa. Koko kierros oli kokonaisuudessaan ihan mahtava!


IMGP9625-2 IMGP9629-1

2 comments:

  1. Tää on mulle must-kohde kunhan joskus Lontooseen lähden!<3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Joo tuolla kannattaa kyllä ehdottomasti käydä!

      Delete