15/08/2018

Views

P1000629-1RivaIMG_3962
santa barbara Riva del Gardassa aloitettiin meidän loma heti urheilulla (koska eihän se ekan päivän seikkailu rinkoilla riittäny): Lähettiin kiipeämään näköalapaikoille. Ensimmäiseks mentiin The Bastionelle ja sieltä sit päätettiin jatkaa vielä Santa Barbara Churchille, joka on pieni kappeli tosi korkeella, keskellä vuoren rinnettä. Alhaalta kappeli näytti pieneltä valkoselta pisteeltä keskellä ei mitään.

Matka tonne oli oikeesti rankka. Vaikka matkan varrelle olikin tehty jonkinlaisia portaita, maasto oli suurimmaks osaks semmosta pientä kiveä, mikä meinas aina välillä lähteä jalkojen alta. Jotkut ylämäet oli jyrkkiä ja meillä ei ollu oikeestaan missään vaiheessa hajua kuinka lähellä meidän määränpäätä oltiin. Me vaan seurattiin kylttejä ja käveltiin eteenpäin. Oltiin osattu kaikenlisäks valita tälle reissulle tosi kuuma ja aurinkoinen päivä, eli huomattiinkin  aika nopeesti ettei yks juomapullo ja banaani per henkilö meinannu riittää mihinkään. Oltiinkin suht loppu vaiheessa lähellä luovuttamista, mutta onneks ei kuitenkaan luovutettu! Koska olihan noi maisemat kuitenkin sen kaiken kiipeemisen arvosta!

Suosittelen kyllä käymään tuolla, ehkä vaan vähän paremmin varustautuneena, eli ottaa mukaan enemmän vettä ja muita eväitä (ennen kappelia oli levähdyspaikka). Muistaakseni menomatkalla meillä tais mennä yli kaks tuntia, mutta alas tullessa matka meni kuitenkin vähän nopeemmin. Kiipeily tuntuki sit kivasti pari päivää melkeenpä kaikissa jalkojen lihaksissa. Seuraava päivä osattiin kyllä ottaa sit vähän rennommin. 

1 comment: