25/09/2015

LATELY

IMGP1671IMGP1573 Olin päättänyt yks päivä, että alan tässä välivuoden aikana kokkaamaan enemmän ja kokeilen jotain uusia ruokia. Yks päivä tein bataatti ranskalaisia/lohkoja (siis just noita epämääräsen näkösiä oransseja jutuja), dipin ja kanaa. Oli kyl tosi hyvä yhdistelmä! Tää on ainakin aika helppo tehdä: pilkotaan vaan bataatteja, laitetaan öljyä ja mausteita ja sit vaan uuniin. Kanan ostin täl kertaa valmiiks maustettuna, mut dipin ainakin tein ite: valkosipulia, majoneesia, sitruunaa ja grillimaustetta. Reseptiehdotukset ovat tervetulleita!

IMGP1688 englanti3 Tilasin kaksi sävyä (33 & 18) ebayn long lasting lip gloss:ia testattavaks. Noita siis löytyy ebaysta jollain 0.99£ ilman postituskuluja, mutta toimitusaika on kyl sit tosi pitkä kun mullakin meni näissä vähän yli kuukaus. Tykkään molemmista sävyistä ja tossa onkin kuva missä mulla on tota tummanpunasta (33) ja väri siis pysyy tosi hyvin ja kauan huulilla! Yks miinus on, että nää tuntuu pikkasen tahmeelta, mutta kyllä senkin varmaan jollain läpikuultavalla irtopuuterilla sais korjattua.

Mitäs muuta. Äikän yo-koe on nyt uusittu ja nyt toivotaan, että sieltä tulee sitten parempi arvosana kuin sillon keväällä. Viime viikonloppuna kävin kahdessa eri synttärijuhlissa ja tapasin kivoja ihmisiä ja näin tuttuja pitkästä aikaa. Kaiken ton juhlinnan jälkeen oon koittanut keskittyä mun avoimen yliopiston kurssiin ja töiden hakemiseen.

3 comments: