19/10/2015

I LOVE ME - MESSUT

Kävin sunnuntaina ekaa kertaa I love me - messuilla Annabelin ja Sofian kanssa. Ekana mentiin kiertämään terveys ja luonnollisesti osastot, joissa oli paljon ruoka maistiaisia, jotka muuten korvas kivasti vähäisen ja nopeasti syödyn aamupalan hah. Sen jälkeen siirryttiinki kauneuspuolelle.
IMGP2003
Ostin Essenceltä huulipunan sävyssä 06 Barely there! ja huultenrajauskynän 08 Girl next door, eikä näihin menny yhteensä kun vähän päälle 4 euroa.

Loput kuvasta onkin sitten ilmaisjuttuja. Kun oman vanhan ripsarin vei messuille sai Avonin pisteeltä uuden ripsarin tilalle, Niitä jaettiin vaan joku 25 kappaletta tasatunnein ja mentiinkin jonottamaan niitä puol tuntia aikasemmin, että varmasti saadaan ne. Isa Doran pisteeltä sai heidän FB sivustaan tykkäämällä meikkivoide näytteen ja sen lisäksi sitten joko eyelinerin, huulipunan tai luomivärin. Valisin niistä ton tummanruskean eyelinerin.
IMGP1987
IMGP2027 Ostin messuilta myös Biozellin kuivashamppoita, kun ison ja pienen pullon sai yhteensä vaan kuudella eurolla, mikä mun mielestä oli tosi hyvä tarjous varsinkin kun edellinen kuivashamppoo oli just loppumassa. Sain myös samalla pari color mask näytettä.

Ennen messuille menoa aattelin etten ostais kauheesti mitään, mutta kyllähän tuolla tarttu sitten pari juttua mukaan. Ostettiin jopa siskon kanssa Beauty Blender paketti missä tuli kaksi Beauty blenderiä:tä ja niille puhdistusaine. Paketin hinta oli n.30e. Olihan tarjous hyvä kun erikseen noista olis tullut about kuuskymppiä, mut on toi silti mun mielestä silti aika kallis meikkisieneks. Kokeilin sit tänä aamuna sitä ekaa kertaa ja pakko sanoa et olin kyl positiivisesti yllättyny! Kun oon aina vähä ihmetelly tota hehkutusta ja vähän epäillykkin tuotteen toimivuutta. Meikkisieni oli tosi pehmee ja sillä sai tosi nopeesti ja helposti levitettyä meikkivoiteen. Oon aikasemmin kokeillu jotain vastaavia halvempia versioita, mutta ne on tuntunu siltä ku kivellä hakkais naamaa ja meikkivoide imeytyy sieneen,

Näiden lisäks sai sitten kaikkia pienempiä näytteitä, shamppoon, teetä ja vitamiineja. Kun oltiin kierrelty messuilla pari tuntia vietiin Sofia syömään Amarilloon synttäreiden kunniaks. Oli kyl kivat messut ja mielelläni menisin ens kerralla uudestaan jos siihen on mahdollisuus!

No comments:

Post a Comment