18/01/2015

SOMETHING SWEET

IMGP9749-001Sofia tuli käymään meillä ja päätettiin leipoa vaahtokarkki brownieita. Vihdoin oikeesti onnistuttiin tässä leipomisessa, eikä mokattu mitenkään pahasti. Esimerkiksi kerran tehtiin suklaakohokkaita, jotka eivät edes kohonneet... mutta nyt siis ajattelin tulla jakamaan teille näiden onnistuneiden brownieiden reseptin!

Tarvitset:
150g voita
150g taloussuklaata
3 kananmunaa
2,5dl sokeria
2dl vehnäjauhoja
maapähkinöitä oman maun mukaan

pinnalle:
minivaahtokarkkeja ja himan suklaata.

Sulata ensin kattilassa voi ja suklaa ja sitten vaahdota munat ja sokeri. Varovasti lisää joukkoon suklaa-voiseos sekä jauhot ja pähkinät. Sekoita tasaiseksi. Taiteltiin leivinpaperista vuoka, joka oli vähän yli puolet pellistä, mut suosittelen tekemään pienemmän jos haluaa että niistä tulee paksumpia kun noista meijän omista. Koko taikina kaadetaan leivinpaperille.

Paista uunissa 175 asteessa n.20min

Kun otat pellin pois uunista ripottele heti päälle vaahtokarkkeja, jotta ne hieman sulavat ja tarttuvat kiinni. Lopuksi sulata hieman suklaata ja koristele. Nauti!

4 comments:

  1. Mielettömän hyvän näköistä, pakko kyllä kokeilla!! :)

    http://petrajanica.blogspot.fi

    ReplyDelete
  2. Vähänkö hyvän näkösii! Kelpais :P¨¨

    ReplyDelete
    Replies
    1. nii yllätyttii ite vähä miten saatii niistä näin hyvännkösiä ku mietittii meijä edellisii leivonta yrityksiä :D mut hei tee ihmeessä itekki!

      Delete